Aziz Yıldırım Ali Koç : Aziz Yıldırım ve Ali Koç Çağlayan Adliyesi'nde - Haberleri ... / Seçim için renk seçimi de yapıldı.

Aziz Yıldırım Ali Koç : Aziz Yıldırım ve Ali Koç Çağlayan Adliyesi'nde - Haberleri ... / Seçim için renk seçimi de yapıldı.. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın. Hem, fenerbahçe'ye zarar verirsem giderim diyorsun, hem de kızdırmayın beni gitmem! diyorsun. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Kaldı ki vakıfbank ve denizbank rehinleri sayın ali koç'un yöneticilik yıllarında mevcut. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Ali koç'un fetöcü olmadığını ve bu yönde de bir söylemde bulunmadığını ifade eden yıldırım, ben kimseyi fetö'cülükle suçlamam. İçeride veya dışarıda, her maç, maç sonucuna etki edecek, aleyhimizde hakem kararları veriliyor. Ali koç'un özellikle yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen gelirleri borç olarak göstermesi yıldırım'ı kızdırdı.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler!
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler! from iasbh.tmgrup.com.tr
Ali koç sosyal medyada önde! Tüm dostlarım çok iyi fenerbahçeli olduğumu bilir. Aziz yıldırım'ın seçim rengi sarı, başkan adayı ali koç'un seçim rengi ise beyazdı. Koç, başkan aziz yıldırım'ın kendisini hedef alan sözleri için de ne kadar kötü fenerbahçeliymişim ki, bunlara neden oluyormuşum. Yıldırım, ali koç'la düşman olmadıklarını vurgulayıp, burası kongre salonu! Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım bu hafta sonu yapılacak kongre öncesinde basın mensuplarıyla sohbetlere başladı. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı.

Tüm dostlarım çok iyi fenerbahçeli olduğumu bilir.

3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Ali koç'un özellikle yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen gelirleri borç olarak göstermesi yıldırım'ı kızdırdı. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın. Yıldırım, ali koç'la düşman olmadıklarını vurgulayıp, burası kongre salonu! Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Geçen hafta sonu tarihi bir kongre yapmak yine bize nasip oldu. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları: Mutluluk fenerbahçeli olmaktır başlıklı yazımda, okumayı bile fenerbahçe sayesinde söktüğümü anlatmıştım. Odatv araştırdı, bu bilgiler hiçbir yerde. Aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ettiğini söyleyerek 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı dedi.

Ağır ceza mahkemesi'nde görülen davaya fenerbahçe başkanı ali koç ve kulübün eski başkanı aziz yıldırım da katıldı. Aziz yıldırım, ali şen'in onu tebrik etmesi üzerine öyle bir insandı. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Aziz yıldırım, ali koç'a belgelerle yanıt verecek. Fb başkanı, kongrenin ikinci gününde yapılacak seçimlerde belirlenecek.

Aziz Yıldırım ikna etti, Ali Koç alıyor! - Futbol & Spor ...
Aziz Yıldırım ikna etti, Ali Koç alıyor! - Futbol & Spor ... from i.milliyet.com.tr
Sizin yanınızda bana kötülük yapan insanlar var. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Ali koç'un aziz yıldırım kapalı kapılar ardında benim için fetöcü iması yapıyormuş sözlerine cevap verdi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Aziz yıldırım, geçmiş 50 yılın en başarılı f.bahçe başkanı olma yeteneğini belgeledi. Kaldı ki vakıfbank ve denizbank rehinleri sayın ali koç'un yöneticilik yıllarında mevcut. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.

Fenerbahçe başkan adayı ali koç'un konuşması sırasında aziz yıldırım'ın ali koç'a laf atması üzerine iki başkan arasında tartışma çıktı.

Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Hala kime oy vericem diye düşünen kongre üyesi fenerbahçe düşmanıdır. Ali koç'un fetöcü olmadığını ve bu yönde de bir söylemde bulunmadığını ifade eden yıldırım, ben kimseyi fetö'cülükle suçlamam. Aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ettiğini söyleyerek 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı dedi. Aziz yıldırım, ali şen'in onu tebrik etmesi üzerine öyle bir insandı. Fb başkanı, kongrenin ikinci gününde yapılacak seçimlerde belirlenecek. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Aziz yıldırım'ın seçim rengi sarı, başkan adayı ali koç'un seçim rengi ise beyazdı. Fenerbahçe kulübü başkanı ali koç, aziz yıldırım döneminde transfer edilen futbolcuların satışından dev gelir elde etti. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi. Koç, 'hakkında çıkan fetö iddialarına yönelik, geçmiş dönemde şu cevabı vermişti Fenerbahçe başkan adayı ali koç, taraftarlar ve kongre üyelerinin düzenlediği bir organizasyonda seçim sürecini değerlendirdi, aziz yıldırım'ın sözlerine yanıt verdi.

Amigo gibi bağırmak olmaz, bunu yapmayın! Sizin yanınızda bana kötülük yapan insanlar var. Odatv araştırdı, bu bilgiler hiçbir yerde. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Fb başkanı, kongrenin ikinci gününde yapılacak seçimlerde belirlenecek.

Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Ali Koç da oradaydı ...
Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Ali Koç da oradaydı ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Ali koç ile girdiği seçim yarışını kaybeden aziz yıldırım'ın fetö'nün dizirinde tekne ile kaçarken canlandırıldığı iddia edilirken, adı 'aliço' olan tekneyle ali koç'a atıfta bulunulduğu öne sürüldü. Ağır ceza mahkemesi'nde görülen davaya fenerbahçe başkanı ali koç ve kulübün eski başkanı aziz yıldırım da katıldı. Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın. Yoksa gitmem ha! diyor aziz yıldırım. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti.

Başkan yıldırım, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Sizin yanınızda bana kötülük yapan insanlar var. Herhangi bir yerin başkanı bu cümleyi kurduktan sonra ne dedim ben ya? diye düşünür. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, taraftarlar ve kongre üyelerinin düzenlediği bir organizasyonda seçim sürecini değerlendirdi, aziz yıldırım'ın sözlerine yanıt verdi. Aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ettiğini söyleyerek 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı dedi. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Koç, başkan aziz yıldırım'ın kendisini hedef alan sözleri için de ne kadar kötü fenerbahçeliymişim ki, bunlara neden oluyormuşum. İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları: Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, 'hakkında çıkan fetö iddialarına yönelik, geçmiş dönemde şu cevabı vermişti

Aziz yıldırım'ın seçim rengi sarı, başkan adayı ali koç'un seçim rengi ise beyazdı aziz yıldırım. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, seçimli genel kurul'da rakibi olan ali koç'u sert sözlerle eleştirdi.

Posting Komentar

0 Komentar